Bitcoin Code is een automatische handelssoftware ontwikkeld door Steve McKay die transacties uitvoert met Bitcoin en cryptocurrencies voor hun gebruikers. Bitcoin Code maakt handel toegankelijk voor nieuwe gebruikers over de hele wereld.

Deze gebruikers zijn meestal op zoek naar financiële onafhankelijkheid door passieve inkomsten uit een krachtig handelsrobotalgoritme voor 2020. Wanneer je je aanmeldt en je eerste storting doet, profiteer je  van een kunstmatige intelligentie-robot die als enige taak heeft om BTC laag te kopen en hoog te verkopen.

Er zijn veel mensen die claims maken over de Bitcoin Code-robot, maar we hebben de technologie zelf op de proef gesteld. We hebben geconstateerd dat de software geen oplichterij lijkt. Deze handelt automatisch voor je en biedt een gratis demo.

Is Bitcoin Code betrouwbaar? Een heleboel mensen op internet noemen het oplichterij, maar we hebben helemaal niet vastgesteld dat dit het geval is. Net als andere bitcoin-robots van hoge kwaliteit, zoals Cryptosoft, kan het algoritme van de software krachtige automatisering en kunstmatige intelligentie bevatten, maar het is nog steeds een krachtig online bitcoin-handelsinstrument dat moet worden begrepen en beheerst voordat het wordt gebruikt. Hier zijn de belangrijkste manieren om je winst met Bitcoin Code te vergroten.

1. Begin klein

Begin met het investeren van minimaal $ 250. Met een zorgvuldige configuratie zou je veel meer geld moeten kunnen verdienen dan dit, maar alleen als je het niet verprutst met beginnersfouten. Let niet op de startpagina van de website die beweert dat je $ 13k per dag verdient. Dit zijn uitzonderingen, en meer dan waarschijnlijk zul je niet zoveel op een dag verdienen. Onthoud ook dat alle handel risico’s met zich meebrengt.

2. Trek een percentage van alle retouren in

We raden aan om overal tussen de 25% en 75% van je inkomsten af te halen. Breng dat geld naar de bank. Als je alles investeert wat je wint, riskeer je al je geld.

3. Volg deskundig gebruikersadvies

Er zijn veel manieren waarop je je account kunt instellen. Met deze instellingen kan de robot op verschillende manieren handelen en is er geen eenduidige aanpak. Gebruikers delen hun beste strategieën op YouTube en discussieforums. Probeer deze instellingen zelf uit totdat u uw eigen beste strategie begrijpt.

4. Houd belastinggegevens bij

Je moet belasting betalen op je uitbetalingen, en hoeveel zal afhangen van waar ter wereld je woont. Houd nauwkeurig bij hoeveel je investeert en hoeveel geld je binnenbrengt. Huur een accountant in als je geld verdient met dit platform.

5. Investeer niet wat je niet kunt veroorloven

Hoewel we nooit alles in onze experimenten zijn verloren, lijkt het erop dat sommige andere gebruikers dat wel hebben meegemaakt. We denken dat dit waarschijnlijk nieuwe geavanceerde gebruikers zijn die te veel risico nemen zonder eerst het systeem te leren. Dit is waarom ze Bitcoin Code een oplichterij noemen. Investeer nooit meer dan je zou kunnen veroorloven in een worst case scenario.

Redenen om een ​​robot te gebruiken om bitcoin te verhandelen

Er zijn talloze verschillende manieren om bitcoin te kopen, maar dit doen via geautomatiseerde software zoals Bitcoin Code heeft een aantal duidelijke voordelen.

1. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken. Je hoeft geen programmeur te zijn en je hoeft bitcoin niet eens te begrijpen.

2. Ze hebben een hoog rendement. Bitcoin Code deelt een gerapporteerde 90% + van handelswinsten met gebruikers. Dit is alleen mogelijk omdat het platform veel gebruikers heeft. De 10% winst die ze maken voor salarissen, overhead en marketing vertegenwoordigt nog steeds een enorme hoeveelheid geld, omdat dit een bedrijf is dat naar verluidt honderden miljoenen per jaar binnenbrengt.

3. Het programma kan sneller handelen dan welke menselijke handelaar ook. Menselijke handelaren kunnen slechts één transactie per keer doen, meestal op één markt tegelijk. Een kunstmatige intelligentie gebruikt talloze computerprocessors, waardoor het honderden of duizenden acties tegelijkertijd kan uitvoeren. Niet elk moment van de dag is een handelskans. Wanneer de gelegenheid zich voordoet, kan de software honderden keren in één seconde een transactie uitvoeren op markten over de hele wereld. Dit geeft bitcoin-robots veel meer kracht dan zelfs de meest deskundige en geavanceerde menselijke handelaar.